Sprout Social heeft een 100% gratis webapplicatie gebouwd waarmee je elke afbeelding onmiddellijk automatisch kunt verkleinen/aanpassen naar een of meerdere formaten/beeldverhoudingen voor gebruik op onderstaande social media-platformen.

De tool is volgens Sprout Social specifiek ontworpen voor alle social media marketeers en content creators als een efficiënte oplossing om direct meerdere beeldformaten te genereren die zijn geoptimaliseerd voor profielen, berichten en campagnes op sociale media.

Landscape by Sprout Social genereerd automatisch foto-formaten voor onderstaande social media kanalen.

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIN
  • Google+
  • Pinterest
  • YouTube

Afbeelding: CC0 Public Domain

Sprout_Social_Landscape
Sprout Social Landscape: How it works: eenvoudiger kan niet

Powered by WPeMatico