Netflix timmert hard aan de weg met het ontwikkelen en produceren van de eigen Originals Series. Iets waar ze ook zeker niet mee moeten stoppen. Van La Casa de Papel, tot House of Cards en Stranger Things. Allemaal topseries. Maar zo af en toe is het toch ook leuk om even wat series van vroeger terug te kijken. Stukje nostalgie. Ben je ook opgegroeid in de jaren ’80. Dan ken je ongetwijfeld alle onderstaande toch legendarische series. Van ons mogen ze allemaal zo op Netflix verschijnen om tijdens een regenachtige dag lekker te kunnen bingen.

1. The A-Team

Uiteraard hoort deze serie op plaats 1. Het zijn niet alleen meer acteurs het zijn helden geworden. De vier veteranen uit Vietnam. Hannibal, Face, B.A. Barackus en Murdock, in te huren als je in de problemen zit. En met een inmiddels wereldberoemde en verslavend deuntje, taaa-ta-ta-taaa ta-ta-taaa.

Overigens riep de serie destijds (jaren ’80) veel controverse op. Vooral vanwege het geweldsgehalte. Maar dat valt nu allemaal wel mee. Ondanks de vele explosies, kogels en gevechten die voorbij komen valt er in de gehele serie slechts één dode.

Powered by WPeMatico