Jaguar Land Rover is een driejarige samenwerking aangegaan met 007 Elements – een modern, interactief experience centre dat volledig in het teken staat van James Bond. 007 Elements is gevestigd in het Oostenrijkse Sölden, in een bijzonder gebouw op de top van de Gaislachkogl, op 3.050 meter hoogte, naast restaurant Ice Q dat in de film Spectre gebruikt werd als de ‘Hoffler Klinik’.

007 Elements

Bezoekers kunnen zich bij 007 Elements volledig onderdompelen in de wereld van James Bond. Ook interactieve displays met technische informatie over Jaguar en Land Rover zijn onderdeel van de experience, net als de Land Rover Defender en de Range Rover Sport SVR die gebruikt zijn in Spectre.

Jaguar Land Rover

Bezoekers maken ook kennis met de nieuwste technologie van Jaguar Land Rover, zoals het 90 kWh lithium‑ion‑batterijpakket en systemen voor kunstmatige intelligentie uit de elektrisch aangedreven Jaguar I‑PACE. Deze technieken zijn ook gebruikt voor de Jaguar C‑X75 conceptauto die in Spectre opdook in de bloedstollende achtervolgingsscène dwars door Rome.

Modellen van Jaguar en Land Rover geven sinds 1983 acte de présence in negen Bond‑films. De eerste was Octopussy, waarin hoofdrolspeler Roger Moore een woeste ontsnapping deed in een Range Rover Classic, bestuurd door Bond‑girl Bianca (Tina Hudson).

12 juli 2018

007 Elements opent zijn deuren op 12 juli 2018.

10-Jaguar-Land-Rover-partner-van-bijzondere-James-Bond-experience
James Bond = actie

Powered by WPeMatico