Een interessante truc om in elk geval tijdelijk gratis Netflix te kijken werd onlangs gedeeld door ontwikkelaar James Fisher: men zoeke een email adres van Google, mét puntjes. Laten we als voorbeeld mijn.naam@gmail.com nemen. Daarna registreer je je bij Netflix met hetzelfde adres, maar dan zonder de punt(en) die er in staan. Netflix maakt namelijk in tegenstelling tot gmail wel degelijk verschil tussen adressen met of zonder punt, dus je kunt dan een (tijdelijke) account aanmaken zonder creditcard.

Als je dat hebt gedaan en je gratis maand is om, dan wordt er een mail verstuurd naar mijnnaam@gmail.com, die door Google braaf wordt doorgestuurd naar de eigenaar van mijn.naam@gmail.com. Die krijgt dan een legitieme mail van Netflix dat de account gaat verlopen en dat de creditcardgegevens niet in orde zijn. Als je dan niet oplet heb je dus net iemand anders een gratis maand Netflix gegeven. Dat is zeker geen eerlijk delen, maar wel clever. Heel clever.

Powered by WPeMatico