“This generation’s The Exorcist,” zo klonk het na afloop van de Midnight Special van Hereditary tijdens het Sundance filmfestival. En sindsdien gaan er de wildste verhalen rond over de film Hereditary. Naar verluid hebben zelfs mensen huilend de zaal verlaten. Vandaag is de tweede ‘Charlie’ trailer uitgebracht. Deze nieuwe trailer introduceert het jongste lid van de Graham familie, een meisje met een wel erg bijzondere fascinatie‚Ķ

Synopsis

Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd een ongewone fascinatie had, lijdt hieronder. De grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt.

Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontspannen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat.

Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Trailer

Powered by WPeMatico