Vandaag is de eerste echt warme dag van het jaar, rond 12 uur is het bijna in heel Nederland al boven de 22 graden. En die al in april. Heerlijk. Maar dan is het ook weer opletten geblazen. Want als je vandaag veel in de zon, zit, staat of ligt is het wel van belang jezelf goed in te smeren en je zo te beschermen tegen UV-straling. Niet alleen op het strand, maar ook in de achtertuin, in het park en op het sportveld.

Het gebruik van zonbescherming op zonnige dagen is nog lang niet voor iedereen een gewoonte. Meer dan de helft van de Nederlanders smeert zich niet altijd in wanneer ze tijd doorbrengen in de zon. En om ouders hieraan te herinneren komt Nivea nu met een gratis WhatsApp service waar iedereen zich eenvoudig voor kan inschrijven. En aanvullend lanceren ze ook het insmeerlied, dat de kinderen spelenderwijs het belang van goed insmeren leert.

Zonkracht Alert

Op dagen met een zonkracht UV-index van 5 of hoger krijg je ’s ochtends vroeg via WhatsApp een bericht ter herinnering om je die dag in te smeren.

Om de Zonkracht Alerts te ontvangen voeg je simpelweg 06-57622911 toe aan je contactpersonen en stuur je een WhatsApp-berichtje met ‘NIVEA AAN’.

Powered by WPeMatico