We zijn bijna door het speelgoed heen dat nog omgetoverd kan worden tot een film, dus dit zat er wel aan te komen: er komt een M.A.S.K. film. Als je geen kind van de jaren ’80 bent: M.A.S.K. was een animatieserie die een eigen speelgoedlijn had, in navolging van het grote succes van het Star Wars-speelgoed. Het is zeg maar G.I. Joe gekruist met Transformers: een team geheim agenten vocht tegen de criminele organisatie VENOM (Vicious Evil Network Of Mayhem) in hun transformerende auto’s en met speciale maskers die hen superkrachten gaven.

Klinkt enorm infantiel, ja, dus perfect voor een Hollywood blockbuster! Paramount heeft daarvoor de regisseur van Fate of the Furious, F. Gary Gray, zo zegt Deadline. Die is nu nog bezig met een reboot van Men in Black (ook die is inmiddels al ‘oud’) met Chris Hemsworth en daarna gaat hij aan de M.A.S.K. film beginnen.

Powered by WPeMatico