Voor alle Netflix-fans van La Casa de Papel lijkt het onmogelijke waar te worden. Er komt namelijk een derde seizoen van deze fantastische Spaanse Netflix-serie. Netflix heeft La Casa de Papel seizoen 3 immers besteld. De serie is internationaal een grote hit en een absolute must see! Heb je er nog niks van gezien? Dan raden we je aan te starten want het is een van de beste series die je ooit gaat zien.

De ideale overval

Het begint allemaal met de meer dan geniale El Professor (Sergio Marquina) en zijn plan. Met zijn team van ‘een letterlijk bij elkaar geraapt zootje dieven’ gaat hij de Koninklijke Munt van Spanje overvallen. En als je iets gaat stelen, doe het dan gelijk goed. Voor deze roof laat het team (behalve El Professor) zich samen met een groep gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Met als uiteindelijke doel een buit van 2,4 miljard euro. Ondertussen manipuleert El Profesor de politie om dit geniale plan uit te voeren. Wat hun aanpak anders maakt dan alle andere inbraken is dat zij het geld niet willen stelen, maar ze willen zelf hun geld gaan drukken. Het ongekend gedetailleerde plan om vervolgens met de buit de Koninklijke Munt weer ongeschonden te verlaten is meer dan geniaal te noemen. We geven uiteraard geen scoops weg maar het blijft spannend tot de allerlaatste scene. That’s for sure!

Sinds het begin van deze maand staat ook het tweede seizoen van deze verrassend spannende serie op Netflix. Het tweede seizoen is wellicht nog beter dan het eerste seizoen.

Seizoen 3

En het is dus nog niet afgelopen… Door de enorme hype rondom La Casa de Papel wist Netflix dat een derde seizoen absoluut de moeite zou zijn. Kort nadat deel twee op Netflix is verschenen maakte ze vandaag bekend dat La Casa de Papel seizoen 3 officieel is besteld. De exacte datum is nog niet bekend maar er is al wel bevestigd dat dat in 2019 zal zijn.

Powered by WPeMatico