Nuki fabrikant van slimme toegangsoplossingen heeft een samenwerking met Airbnb gesloten. Als huiseigenaar kun je een Nuki Smart Lock koppelen aan je account van Airbnb. Gasten kunnen daardoor zonder sleutel het verblijf betreden. Ideale innovatie!

Innovatief sleutelbeheer

Als verhuurder kun je de Nuki Smart Lock eenvoudig installeren. Je moet inloggen op het online webplatform en de Smart Lock aan hun Airbnb-account koppelen. Wanneer je als verhuurder de Airbnb bevestigd, ontvangen de gasten automatisch een bericht met de vermelding dat de Smart Lock is ingeschakeld en wordt er een link gedeeld zodat de gasten de applicatie van Nuki kunnen downloaden. Vanaf nu kunnen de gasten de deur van hun verblijf ontgrendelen en vergrendelen via de smartphone.

Gasten kunnen enkel tijdens hun verblijf de Smart Lock gebruiken. Voor de eigenaar van het verblijf wordt de fysieke sleuteloverdracht iets van het verleden. Daarnaast kunnen de gasten in- en uitchecken wanneer ze willen.

Door de mogelijkheid 24/7 in te checken, het sleutelbeheer vanop afstand te regelen en een sleutelvrije toegang aan te bieden, zorgt deze samenwerking voor een nog slimmer en leuker verblijf. Gemak en veiligheid zijn voor ons van het grootste belang. Daarom geloven wij ook sterk in deze samenwerking.

– Martin Pansy, oprichter en CEO van Nuki Home Solutions

Powered by WPeMatico