Marvels grootste spektakel ooit “Avengers Infinity War” draait nu in de bioscoop en is het hoogtepunt van 10 jaar superheldenfilms. De film is volgens de fans een absolute must see! Maar wat als je nog nooit een Marvel film hebt gezien van deze helden en geen idee heeft wie zij zijn. Ga je er dan ook maar iets van begrijpen?

We denken eigenlijk van niet. Maar er is een escape in de vorm van een video van 17 minuten gemaakt door het “supercutchannel” Burger Fiction op YouTube. Hierin krijg je in ieder geval een overzicht van maar liefst 19 films te beginnen met de geboorte van Iron Man in 2008. We moeten toegeven dat 31 uur action movies inkorten naar 17 minuten een beetje weinig is maar het is toch opmerkelijk hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen want na het kijken heb je echt een behoorlijk overzicht van de superhelden en kun je met een glimlach in de bioscoop gaan zitten.

Powered by WPeMatico