Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor alweer het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via het programma op zoek gaan naar de liefde van hun leven.

13 mei

De boeren worden zondag 13 mei voorgesteld aan de kijkers (20.20 uur NPO 1). Vervolgens hebben vrijgezellen die het warm krijgen van een van deze boeren twee weken de tijd om een brief te schrijven.

De boeren variëren in leeftijd van halverwege de twintig tot 60 jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het is hun allergrootste wens om verliefd te worden. Een maatje te vinden om koffie mee te drinken, de dag mee door te nemen en oud mee te worden. Iemand met wie ze samen het erf af kunnen gaan en waar ze ’s ochtends naast wakker worden.

Yvon Jaspers

De presentatie van Boer zoekt Vrouw is uiteraard weer in handen van Yvon Jaspers, die weer enorm veel zin heeft in het nieuwe seizoen.

“Het is geweldig dat meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment! Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen. Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!”

Najaar

In het najaar is vervolgens te zien hoe het de boeren vergaat op liefdespad. Dan weten we ook welke boeren op tv worden gevolgd en welke online via boerzoektvrouw.nl.

Boer zoekt Vrouw wordt in opdracht van KRO-NCRV geproduceerd door Blue Circle.

Fotocredits © Linelle Deunk.

Powered by WPeMatico