Hoewel er meer dan genoeg op Netflix te zien valt in de komende maand(en) zitten we stiekem toch allemaal te wachten op het derde seizoen van Stranger Things. Het aftellen kan nu echt gaan beginnen, want de productie is in elk geval van start. Dat was te zien in een tweet die het officiële account van Stranger Things deelde waarin de acteurs op 20 april een ’table read’ deden.

De video duurt maar anderhalve minuut en je krijgt geen enkel idee wat de serie in petto gaat hebben, dus geen zorgen om spoilers. Dat is aan de andere kant natuurlijk ook wel een beetje een teleurstelling, want we weten nog heel, heel weinig van het derde seizoen van de serie. De broers Duffer hebben gezegd dat het verhaal vermoedelijk buiten het stadje Hawkins zal gaan, maar dat is ook alles.

Powered by WPeMatico