Terwijl iedereen met smart op The Winds of Winter zit te wachten, het al een eeuwigheid vertraagde nieuwe deel van de Song of Fire and Ice-serie. Veel mensen kennen de serie als de tv-serie Game of Thrones, maar de lezers van de boeken hebben lijdzaam moeten toezien hoe de HBO-serie inmiddels verder is dan de boeken, en Martin blijft The Winds of Winter maar uitstellen.

Toen ik zag dat er een publicatiedatum voor zijn nieuwe boek was én die datum in 2018 lag werd ik even enthousiast, tot bleek dat het helemaal niet om Winds of Winter gaat. Martin heeft namelijk tussendoor nog de tijd gevonden om een heel ander boek te schrijven dat Fire & Blood heet. Dat is geen deel in de saga, maar meer een soort geschiedenisboek over het huis Targaryen. Dat komt dus op 20 november van dit jaar uit.

Martin-George-R.R.-Vuur-en-Bloed-voorplat-768x1224
De Nederlandse versie van het boek dat 20 november uit komt.

Powered by WPeMatico