Op 10 mei brengt Just Film Distribution de bloedstollende misdaadfilm Hangman naar de Nederlandse bioscopen. De film bevat een sterrencast met Al Pacino (The Godfather) in de hoofdrol als rechercheur Ray Archer die samen met profiler Will Ruiney (Karl Urban; Star Trek, Thor) jacht maakt op één van de meest gewelddadige seriemoordenaars van de stad.

Deze moordenaar speelt een macabere versie van het spel galgje, waarbij hij op huiveringwekkende wijze aanwijzingen achterlaat op de lichamen van zijn slachtoffers. Kunnen de rechercheurs dit dodelijke spel winnen van de Hangman?

Plot

In Hangman zien we rechercheur Archer die al 36 jaar bij de afdeling moordzaken werkt en die wordt gekoppeld aan de jonge profiler Ruiney om samen één van de meest gewelddadige seriemoordenaars van de stad op te sporen. Al snel bevinden de politieagenten zich in een zenuwslopende race tegen de klok, wanneer een seriemoordenaar elke 24 uur een slachtoffer ophangt en op het stoffelijk overschot een aanwijzing achterlaat in de meest griezelige versie van het spel galgje. Hierbij worden zij op de voet gevolgd door journaliste Christi Davies (Brittany Snow; Pitch Perfect, Hairspray), die met haar kritische vragen en scherpe blik het duo zo nu en dan op verrassende wijze op het juiste spoor brengt.

Powered by WPeMatico