Nadat de geruchten over de nieuwe iPhones die aan het einde van het jaar uitkomen al goed op gang waren was er wel nog wat onduidelijkheid: komt er nu wel of niet een nieuwe iPhone SE? Dat lijkt nu beslist: er zijn foto’s gelekt uit China die de nieuwe SE 2 laten zien, die een glazen achterkant lijkt te hebben en waar ook nog gewoon een koptelefoon-ingang in zit. Hoera!

De iPhone voor mensen die niet van grote telefoons houden (het scherm is nog steeds vier inch) lijkt nog steeds gebaseerd op het design van de iPhone 5 en dat ziet er nog steeds heel goed uit. De geruchten over een nieuwe SE gaan al lang rond, maar door dit lek weten we in elk geval dat de nieuwe SE niet de vorm van de iPhone 6 gaat aannemen.

iphone-se-2
De gelekte beelden van onduidelijke oorsprong.

Powered by WPeMatico