Steeds meer Nederlanders hebben een of meerdere slimme apparaten in huis. En dat is natuurlijk altijd met dezelfde reden, het maakt je leven een stukje aangenamer. Maar wat veel mensen nog niet weten is dat je ook je raambekleding thuis toe kan voegen aan jouw Smart Home. Iets dat mogelijk wordt met het slimme elektrische bedieningssysteem PowerView Motorisation van Luxaflex. Hiermee kun je vanaf je smartphone of tablet jouw raambekleding thuis automatisch bedienen. En dat kan je vanuit huis doen, maar ook als je onderweg of op vakantie bent. Hieronder vier redenen waarom ook jij PowerView Motorisation van Luxaflex aan wilt gaan schaffen.

1. Comfort

Het is altijd mogelijk de perfecte sfeer te creëren. In de avond en nacht wil je waarschijnlijk de raambekleding volledig gesloten hebben, terwijl je ’s ochtends rustig je ogen wilt laten wennen aan het daglicht met de raambekleding halfopen. Je kunt het allemaal tot op de centimeter nauwkeurig bepalen, en daarna heb jij er geen omkijken meer naar.

Naast dat het een erg gebruiksvriendelijke besturingsmethode is, is het ook nog eens erg energiezuinig. De raambekleding berekent automatisch wanneer de zon opkomt en ondergaat en stelt hierop de positie af. Op deze manier bespaar je op de energiekosten.

luxaflex
Duette Shades van Luxaflex

Powered by WPeMatico