LG introduceerde vandaag in New York de nieuwste premium smartphone van het merk, de LG G7 ThinQ. Een toestel dat is uitgerust met nuttige en handige AI-functies die de smartphone-ervaring in de basis moeten verrijken. Wanneer de nieuwe smartphone beschikbaar komt in Nederland is nog niet bekend.

De LG G7 ThinQ beschikt over de nieuwste Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform chip die er in combinatie met 4GB RAM en 64GB aan interne opslag voor zorgt dat ook de meest veeleisende taken en apps met gemak worden uitgevoerd. Het toestel beschikt over een helder 6,1 inch display en is minder dan een halve centimeter groter dan zijn voorganger, maar niet breder. Gorilla Glass 5 aan zowel de voor- als achterkant zorgt voor wat extra duurzaamheid en uiteraard is ook dit toestel van LG stof- en waterdicht met een rating van IP68.

Intelligente camera

De G7 ThinQ is uitgebreid met een 8 megapixel camera voorop en twee 16 megapixel lenzen achterop voor foto’s in hoge resolutie, zowel in de normale als in de Super Wide Angle modus. De groothoeklens legt landschappen nog beter vast, met minder vervorming aan de randen, en selfies zijn helderder en natuurlijker dan ooit.

De AI-functies van de camera, die hun debuut maakten in de LG V30S ThinQ, zijn verbeterd. De AI CAM biedt nu 19 verschillende manieren om foto’s te maken, in plaats van acht, voor nog beter geoptimaliseerde foto’s.

Weinig licht? Met de nieuwe Super Bright Camera kunnen beelden tot vier keer helderder zijn zonder de typische ruis van foto’s die bij weinig licht zijn gemaakt. Het slimme AI-algoritme past de camera-instellingen automatisch aan en zorgt voor de beste balans van helderheid, resolutie en kleuren.

LG-G7-smartphone

Powered by WPeMatico