De nieuwe Atari-console die er aan komt heeft een prijs gekregen: voor 200 dollar mag je de nieuwe VCS kopen. De retro-doos werd al in maart aangekondigd maar daar zat nog geen prijs aan vast. Nu heeft het bedrijf achter het nieuwe Atari die aangekondigd. Er komt ook een speciale eerste editie met een houten voorkant, die teruggrijpt naar de originele Atari 2600 zoals de oldtimers onder ons zich nog wel kunnen herinneren.

De retro-spelcomputer die echter ook nieuwe games kan spelen wordt wel pas vanaf begin volgend jaar geleverd, zo zegt Atari. In die zin is het nog steeds een beetje raar dat de verkoop gerealiseerd wordt via het IndieGoGo crowdsourcing platform. De prijs is ook best fors voor wat je krijgt: een emulator die oude Atari 2600-games kan spelen (maar dat kan elke kookwekker tegenwoordig) en waar je dan ook nog ongespecificeerde andere games op kunt spelen.

Atari-VCS-Family

Powered by WPeMatico