“The world will never be the same!” zegt de aankondiger in de video die Epic Games heeft gepubliceerd om het vierde seizoen van Fortnite Batte Royale aan te kondigen. Dat wisten we natuurlijk al, want terwijl in de afgelopen weken een komeet steeds groter werd en de speculatie los ging over welk stuk van de map weggevaagd zou worden was er één kandidaat die iedereen wel zag zitten: Tilted Towers. Het ontzettend chaotische stuk op de Fortnite-map is echter tot ieders verbazing blijven staan!

Een ander gedeelte van de map is weg, en als je het voor jezelf wilt uitvinden moet je niet verder scrollen dan de video, want dan weet je het. Naast de veranderde locatie is er ook nog een nieuwe bijgekomen in het Noorden: Risky Reels, een half door de meteoriet kapotgemaakte drive-in bioscoop met overal autowrakken. Er zijn wat andere kleine veranderingen, waarvan de voornaamste op het eerste gezicht is dat de kruisboog als wapen verwijderd is. Prima, want je had toch precies niks aan dat ding.

Powered by WPeMatico