Deze maand verschijnt het tweede seizoen van 13 Reasons Why, misschien wel de meest controversiƫle serie op Netflix ooit. Aan het eind van de serie wordt de zelfdoding van hoofdrolspeelster Hannah Baker expliciet in beeld gebracht. De hoofdpersoon in dit nieuwe seizoen van 13 Reasons Why is Tyler, de hobbyfotograaf (en stalker) die in de laatste aflevering van seizoen 1 een geweer kocht.

De eerste serie was nogal spraakmakend omdat heel wat actuele problemen zoals pesten en zelfmoord onder jongeren in beeld werd gebracht. Kritiek was er omdat Jay Asher, schrijfster van het boek en mede-producent zangeres Selena Gomez een nogal romantisch beeld van zelfmoord wisten te schetsen.

18 mei 2018

Netflix heeft naar aanleiding van deze kritiek een videowaarschuwing toegevoegd voor de kijkers. Inmiddels staat de eerste teaser van de nieuwe serie live op het officiƫle Twitter account en zien we de bovengenoemde Tyler weer terug. Het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 18 mei te zien. Alle afleveringen komen direct live te staan.

Powered by WPeMatico