De Apple Developer Academy in Napels heeft het sollicitatieproces voor nieuwe studenten geopend en wil ook graag meer studenten uit Nederland aantrekken.

Studenten van over de hele wereld kunnen zich aanmelden. In de klas van dit jaar zitten al drie studenten uit Nederland. Maar voor volgend jaar wil Apple dus graag wat meer Nederlandse studenten zien.

Ervaring

Florence-Sophie Meijers, 23 jaar uit Nederland twijfelt niet over de ervaring: “De Developer Academy is een speciale plaats, met een unieke mix van nationaliteiten, ervaringen, persoonlijkheden die op hun best werken in deze werkelijk verbazingwekkende leeromgeving.

Aanvraag

Studenten zullen worden gevraagd om een online aanvraagformulier in te vullen. De beste kandidaten worden uitgenodigd voor een toets en een gesprek in Napels, Londen, München of Parijs. Informatie over het aanvraagproces is hier te vinden. De inschrijving sluit op 8 juni.

apple-academy
Links Sara Meijers, zij zit samen met haar zus Florence-Sophie Meijers op de academy

Powered by WPeMatico