Nadat Thomas op een mysterieuze wijze is verdwenen is het hele eiland uitgekamd zonder resultaat. De politie staat voor een raadsel. Ouders en klasgenootjes zijn radeloos en de politie heeft meer mankracht – en dus jouw hulp nodig!

Tracing Thomas

Je gaat met een boot naar het eiland maar eenmaal daar is niets wat het lijkt. Zodra je het fort betreedt stap je een ondergrondse wereld binnen vol donkere en benauwende gangen. Een labyrint van geheimzinnige kamers waar de tijd stil heeft gestaan.

Ga op zoek naar aanwijzingen, ondervraag getuigen en ontdek zelf het mysterie van het fort. Alles met maar één doel: Thomas zo snel mogelijk terug vinden!

Durf jij het duistere fort binnen te gaan?

Eiland

Tracing Thomas is een mystery experience waarin jij de hoofdrol speelt. Het speelt zich af op Forteiland IJmuiden, dat ligt tussen de sluizen van IJmuiden. Vanaf de kade zal je met een boot naar het eiland gebracht worden. Het adres dat je aan moet houden is Sluisplein. Aan het einde van deze straat bevindt zich een plein met het restaurant Kop van de Haven. Vanaf dit plein vertrekt de boot naar het eiland.

Wanneer?

Je kan het gaan beleven op:

  • Donderdag, vrijdag en zaterdag (10 – 12 mei) om 19.30 uur.
  • Zondag (13 mei) om 15.15 uur

Tickets zijn te bestellen via tracingthomas.nl.

Meer weten? Check onderstaande trailer.

Powered by WPeMatico