Goed nieuws als je je toch al afvroeg waarom je nog ‘gewone’ televisie afnam: een heel aantal NPO-series, films en documentaires gaan binnenkort op Netflix verschijnen, zo zegt Broadcast Magazine. Dan kun je dus toch La Famiglia of het oudere Bellicher: Cel kijken zonder gestoord te worden door reclame of andere televisie-nonsens. Die twee series zijn de enige waar Michael Spendel van de NPO tot nu toe helder over wil zijn, maar er komt volgens hem zeker meer.

Er zijn in totaal 25 series geselecteerd om via VOD-diensten te verspreiden, maar Netflix krijgt niet het alleenrecht op de NPO-series. Ook Videoland krijgt een aantal series, op dit moment Als de Dijken Breken en Kinderen geen Bezwaar. KPN krijgt dan weer Overspel, en zo zullen de rest van de titels vermoedelijk ook ondergebracht worden bij één van deze partijen.

Powered by WPeMatico