In een niet al te ver verleden behoorden de Yakuza-games nog tot een exclusieve reeks voor onze vrienden in het land van de rijzende zon. Gelukkig kwam daar vorig jaar verandering in met het verschijnen van de Yakuza 0 remakeYakuza 0 remake op de Playstation 4. SEGA zag gelukkig heil in het lokaliseren van de in Japan razend populaire reeks want inmiddels mogen we ook genieten van het alweer zesde deel van de reeks.

De game is heeft wel een dubbele lading aangezien dit de laatste game zal zijn met oude trouwe Kazuma Kiryu in de hoofdrol. Maar daarentegen is dit wel de eerste Yakuza game die gebruik maakt van een nieuwe engine zodat hij kan schitteren op de huidige generatie consoles. In essentie is het dus een soort halve reboot. Maar nieuw is niet altijd beter, of toch wel?

Powered by WPeMatico