Het originele Beyong Good & Evil werd door fans bijzonder goed ontvangen. Het was daarom ook raar dat het zo lang duurde voordat er een keer een vervolg kwam. En ja, het gerucht dat die kwam ging al een tijd rond, maar toch werd het steeds concreter en is er nu dan de echte eerste gameplay trailer verschenen. het is nog work in progress officieel, maar man, wat ziet het er weer vet uit.

In de trailer kregen we van een aantal zaken een voorproefje zoals multiplayer gevechten met ruimteschepen, vuistgevechten en een flink vloekende Knox die zich uit slooft. Opmerkelijk was dat er verteld werd dat je in de game zelf een karakter zal kunnen creëren in plaats van met een standaard karakter aan de bak te moeten. Op zich is het een logische keuze gezien je in de game dus in multiplayer met andere spelers de strijd aan kunt gaan en door de game heen kunt.

De grote focus van de game komt te liggen op verkennen. Je zult veel locties kunnen bezoeken en je zult op zoek moeten gaan naar de beste spelers om je crew mee te versterken en de juiste balans te vinden tussen klassen zoals onder andere medic en engineer. De officiële stream duurde zo’n half uur, maar hieronder een aantal hoogtepunten.

Powered by WPeMatico