Margot Robbie, bekend van ondermeer haar rol in I Tonya, The Wolf of Wallstreet en Suicide Squad, heeft in de nieuwste film haar glamour-outfit verwisseld voor een wetsuit. En daarin wil ze eveneens mensen inspireren om groener te gaan leven en de overstap naar duurzame energie te maken.

Ambassadrice voor duurzaamheid

De Australische actrice is ambassadrice voor Nissan Electric en duurzaamheid. Ze heeft nu in samenwerking met regisseur Bryan ‘Mr SuperBowl’ Buckley een ‘open videobrief’ gemaakt. Daarin is Robbie te zien terwijl ze ’s morgens vroeg op haar surfboard geniet van de golven en vervolgens naar haar nieuwe Nissan LEAF wandelt.

De film toont verder beelden van steden gevuld met smog, terwijl Robbie de kijkers vraagt om over te stappen naar een elektrische auto om het milieu en de wereld beter te maken voor onszelf en de generaties die nog volgen.

Powered by WPeMatico