Retepopulaire game Fortnite gaat een crossover doen met Marvel, en dan specifiek het Avengers: Infinity War universum. De ‘limited time mashup’ gaat 8 mei van start en betekent effectief dat je zolang de crossover duurt in elk potje Fortnite Battle Royale de Infinity Gauntlet van Thanos kunt vinden. Als je die vindt verandert je karakter in Thanos en krijg je ook “alle krachten daarbij komen kijken”.

Spoilers voor Infinity War, als je er helemaal niks van weet: een van die krachten die Thanos met een volledig gevulde Infinity Gauntlet zou hebben is het ‘verwijderen’ van 50 procent van de karakters in het universum, oftewel het instant vermoorden van de helft van de spelers, maar dan wel at random. We moeten nog even afwachten of dat in de game zit, maar dat zou wel heel bizar zijn, zeker als je als ‘Thanos’ ook bij die 50 procent zou kunnen horen en er dus een kans bestaat dat je jezelf vermoordt.

Powered by WPeMatico