Nintendo gaat lekker: de draagbare Switch-console van de Japanse gamemaker verkoopt als een malle en het bedrijf maakte onlangs bekend dat ze inmiddels bijna 18 miljoen stuks verkocht hebben sinds de lancering vorig jaar. Wat de Switch echter nog niet heeft is een fatsoenlijke online-service. Dat is in 2018 toch een beetje jammer, maar vanaf september krijgt het dan toch echt vorm.

Er is nu wel al de mogelijkheid om tegen elkaar te spelen met bepaalde spellen, en dat kost nog niks. Vanaf september is het voorbij met die gratis pret, want dan moet je 20 euro per jaar, 8 euro voor drie maanden of 4 euro per maand gaan betalen voor de mogelijkheid om online te kunnen spelen. Er zou ook een familie-abonnement komen waar acht personen tegelijk gebruik van kunnen maken.

nes-games-gratis-switch
Een aantal van de vermoedelijke gratis games zoals ze op de NES Mini voorkomen.

Powered by WPeMatico