Over ruim een maand, 14 juni om precies te zijn, gaat het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 van start. Gastland Rusland trapt dan om 17.00 uur Nederlandse tijd af tegen Saoedi-Arabië. Dingen je normaal gesproken altijd allemaal wist, of in ieder geval in je agenda had staan.

Maar deze keer is het Nederlands Elftal, dat op het vorige WK nog Brazilië met 3-0 versloeg in de strijd om de derde plek, er dus niet bij. En dus hebben wij Nederlanders een rustige zomer voor de boeg. Zonder ons oranje is het WK voetbal toch een stukje saaier.

Maar het Nederlands elftal is er dus niet bij. Dat wisten we natuurlijk al lang, is ook al genoeg over geschreven. Maar zo in de aanloop naar een WK komt het dan zo af en toe eens voorbij. Deze keer niet van onze ooster- of zuider-buren, maar van een Superheld.

Deadpool, de vaak hilarische superheld gespeeld door Ryan Reynolds,heeft een geweldig marketingteam achter zich staan. Alleen al daarom zal ook dit tweede deel van Deadpool weer een succes worden.

Vorige week zagen we Deadpool al in een nieuwe muziekclip voor zijn eigen film samen met Celine Dion. Deze keer is het met David Beckham. En tijdens het maken van zijn excuses laat hij nog even subtiel weten dat Nederland (en ook Italië) niet aanwezig zijn op het aankomende WK.

I can’t wait to not watch Italy play The Netherlands.

Kudos!

Powered by WPeMatico