Nissan heeft blijkbaar een lange historie als het gaat om samenwerkingen met LucasFilm om nieuwe Star Wars films te promoten. Als je dat wél al wist zal deze hele speciale Nissan Rogue die speciaal voor de lancering van Solo: a Star Wars Story gemaakt is geen verrassing zijn. Los daarvan is deze Rogue wel extreem vet gemaakt, mede door de alom aanwezige panelen die aan zowel de binnen- als buitenkant zijn bijgezet.

De Rogue heeft allerlei onderdelen die de auto aan de Millennium Falcon laten denken en dat is zowel gaaf als clever opgelost. Zo zit er aan de bovenkant een kanon met een satellietschotel, maar dat is een kwestie van erbij plakken. De achterkant is veel mooier gedaan, met een LCD-paneel dat moet doorgaan voor aandrijving en de hele achterkant beslaat. Het beste detail is echter dat de typische ronde panelen van de Falcon zijn gerecreëerd met grote Bose-speakers, die natuurlijk ook allerlei Star Wars-geluidseffecten afspelen! De lampen zijn ook gespoten om een blauwe teint te hebben, want de auto mag toch niet op de weg rijden. Dan kun je er maar beter helemaal voor gaan.

Powered by WPeMatico