Update 9 mei, 2018: Het vijfde seizoen van The 100 is nog in volle gang. Op Netflix zijn pas de eerste 2 afleveringen beschikbaar. Waarbij het vooral nog het opbouwen van de verschillende verhaallijnen is.

The 100 Seizoen 6

We hebben nog voldoende afleveringen voor de boeg in het vijfde seizoen.Maar er is goed nieuws te melden, inmiddels is bekend dat ook het zesde officieel door The CW besteld is. De hitserie gaat dus nog minimaal een seizoen door. Jason Rothenberg, Creator en Executive Producer van The 100 heeft eerder al naar buiten gebracht dat hij nog voldoende verhaallijnen heeft om nog een paar seizoenen door te gaan. Go for it!

Eerst afwachten hoe seizoen 5 zich verder gaar ontwikkelen. En daarna zal het waarschijnlijk weer een lange zit zijn voordat het volgende zesde seizoen beschikbaar komt.

Powered by WPeMatico