Nou, dat heeft niet lang geduurd. Nadat meer dan duidelijk was dat het redesign van Snapchat eind vorig jaar niet in de smaak viel wilde het bedrijf in eerste instantie niet weten van een aanpassing en lag het aan de gebruikers. Daar zijn ze van teruggekomen en nu is de al eerder aangekondigde re-redesign een feit. Gebruikers van de iOS-app kunnen met een beetje geluk al de nieuwe vorm van Snapchat gebruiken, want Snap zegt dat ‘de meerderheid’ van de gebruikers de update zouden moeten hebben.

Met deze nieuwe versie van de social media-app zijn alle stories, zowel die van bekende mensen als die van je vrienden, weer op één pagina verenigd en daarnaast zijn snaps én chats in chronologische volgorde te zien. Als je de app opent krijg je meteen het camerabeeld en kun je naar links swipen om de posts van je vrienden te zien.

snapchat-re-redesign
Beeld: Snap Inc.

Powered by WPeMatico