De River Bank wordt door de makers de ‘Smart Traveler’s Power Station’ genoemd en dat is niet gelogen. Het is met 94Wh de grootst mogelijke powerbank die je mag meenemen in het vliegtuig, maar makers Ecoflow, geven je de mogelijkheid om nog meer powerbank bij je te hebben doordat ze een modulair systeem hebben gemaakt. Ja, dat is bijna hetzelfde als meerdere grote powerbanks meenemen, maar het River-systeem geeft je wel net meer mogelijkheden in combinatie met een goed design en zo weinig mogelijk kabelzooi.

De basisunit is op zich al handig: grote capaciteit, draadloos opladen met de Qi standaard, twee USB-A én twee USB-C uitgangen met respectievelijk 24W en 60W per poort maken het mogelijk om niet alleen je telefoon op te laden, maar ook gewoon een laptop levensvatbaar te krijgen. Er zit een LCD-scherm op dat je laat zien hoeveel stroom er nog in zit, welke apparaten hoe veel aan het opslurpen zijn en hoe lang het nog duurt voordat ze vol zijn. Het allerbeste is echter dat je een River Bank kunt opladen en dat ‘ie tot maanden erna (indicatie is een half jaar) nog steeds gevuld is.

Powered by WPeMatico