Uit een vacaturetekst bij een ontwikkelaar die zich veel bezighoudt met het overzetten van games naar de Nintendo Switch lijkt het alsof er ook een versie van het ultrapopulaire Fortnite Battle Royale naar Nintendo’s console gaat komen. Iron Galaxy, de ontwikkelaar in kwestie, had de titel in een lijstje staan van games waar aan gewerkt is bij het zoeken van een Director of Game Design. De tekst staat er op het moment van schrijven wel nog, zij het gespeld zonder de ’t’.

Een werknemer van Iron Galaxy zegt dat men niet te veel moet zoeken achter de tekst en dat het verwijst naar de mobiele versie van Fortnite. Epic Games, die Fortnite voor alle andere platformen maakt, heeft echter al eerder interesse getoond in de Switch als platform. Als die versie er ook komt zou Fortnite Battle Royale daarmee als een van de eerste games ooit op alle consoles, pc én mobiele platformen tegelijkertijd speelbaar zijn: een unicum. De enige andere game waar dat voor opgaat is Minecraft, niet verrassend.

Powered by WPeMatico