Ook zo klaar met al die fragiele smartphones van Apple en Samsung. Hét alternatief hiervoor, de Land Rover Explore, zal vanaf 24 mei 2018 verkrijgbaar. Deze rugged outdoor smartphone, uitgebracht door Land Rover en Bullitt Group, werd in februari gelanceerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Zwaarste omstandigheden

Deze smartphone is speciaal ontworpen om in de wildernis de zwaarste omstandigheden aan te kunnen. De smartphone doorstaat valtests van 1,8 meter, overleeft zout en zoet water dankzij de IP68-rating en weerstaat blootstelling aan extreme temperaturen en thermische schokken. Verder beschikt de smartphone over handige functies als een SOS zaklamp en nachtmodus, waardoor hij geschikt is voor iedereen met een passie voor outdoor.

Het hart van de Land Rover Explore is een krachtige 4000mAh-batterij, die 2 dagen meegaat bij normaal gebruik, of een volle dag bij constant gebruik van GPS en het 5-inch HD beeldscherm. Deze blijft overigens goed leesbaar in direct zonlicht en het touchscreen kan ook bediend worden met handschoenen of natte vingers. Het Outdoor Dashboard biedt directe toegang tot weersinformatie, de sensordata en zelfgekozen informatie die relevant is voor elke specifieke activiteit.

LRphone_DDAHER_5102

Powered by WPeMatico