Elon Musk maakte deze week zijn plannen voor The Boring Company (je weet wel, zij van het graven van tunnels en de vlammenwerpers) bekend in Los Angeles. De eerste tunnel in LA is zo goed als af, zo hoorden we vorige week al van Musk, maar nu belooft hij dat er al gratis demo-ritjes gemaakt kunnen worden binnen enkele maanden. Dat hangt wel nog af van de uiteindelijke regelgevende autoriteiten, zei hij er voor de zekerheid maar bij. Niet onverstandig van Musk, gezien zijn verleden met tijdsschema’s en niet nagekomen beloftes.

First Boring Company tunnel under LA almost done! Pending final regulatory approvals, we will be offering free rides to the public in a few months. Super huge thanks to everyone that helped with this project. Strong support from public, elected officials & regulators is critical to success. As mentioned in prior posts, once fully operational (demo system rides will be free), the system will always give priority to pods for pedestrians & cyclists for less than the cost of a bus ticket.

Een bericht gedeeld door Elon Musk (@elonmusk) op

Powered by WPeMatico