Brabus is een van de beste tuners als het gaat om de van zichzelf al speciale Mercedes G. Met de Adventure 4×4² bouwen ze voort op de G 500 4×4² met een waslijst aan extra onderdelen en hebben ze misschien wel de ultieme off-road machine gecreëerd. Niet alleen ziet de Brabus Adventure er uit alsof ‘ie door Batman zelf wordt gebruikt, zo leest de lijst van toevoegingen ook.

Het begint al met Monoblock HD wielen, die dus uit één blok aluminium zijn gemaakt en daardoor een stuk steviger en stijver zijn dan normale wielen. Een extra wiel aan de achterkant zorgt er voor dat je zelfs als je betonblokken begint te rammen nog een uitweg hebt, maar dan moeten die blokken eerst nog langs de extra grote beschermingsbalk komen aan de voorkant van de auto. Natuurlijk zit daar ook een lier, en wordt de safari-vibe gecompleteerd door een draagrek aan de bovenkant en is je voorruit beschermd tegen takken.

brabus-4x42-1

Powered by WPeMatico