In de categorie “niet sympathiek, wel grappig” heeft Samsung een nieuwe commercial gelanceerd waarin iPhone-bezitters worden gepest met het feit dat hun telefoon steeds langzamer wordt. Nu is de snelheid van je telefoon na een paar jaar steeds meer een issue aan het worden naarmate de kosten van smartphones omhoog gaan en steeds meer mensen niet per se als het kan een nieuwe willen kopen.

Samsung wrijft het er nog even in in de ‘moving on’-commercial waarin een Apple-gebruikster gedupeerd wordt door haar oude langzame iPhone 6 en bij de Apple store te horen krijgt dat ze kan kiezen tussen een misschien werkende setting in het menu, of upgraden naar een nieuw toestel. Aangezien we weten wie de commercial betaalt kiest ze voor een andere upgrade: een nieuwe Galaxy. Ja, zo kan ik mijn batterijproblemen ook oplossen.

Powered by WPeMatico