De Jumbo Racedagen die in het Pinksterweekeinde plaatsvonden op Circuit Zandvoort hebben alle verwachtingen weer overtroffen. Ruim 110.000 mensen beleefden hier een racespektakel, dat was ruim 10% meer dan vorig jaar. Het was al vroeg druk op en rond het circuit, maar het geduld van de bezoekers werd beloond. Max Verstappen deed er alles aan om een mooie show weg te geven voor de aanwezige racefans. Bezoekers konden ook genieten van de eerste Ladies GT Race, de Red Bull Caravanrace en meer.

Max Verstappen in actie

Tijdens het weekend kwam Max Verstappen maar liefst zes keer in actie. Op eerste Pinksterdag ging hij met Red Bull teamgenoot Daniel Ricciardo en voormalig F1 coureur David Coulthard de baan op. Een uniek moment voor racefans: drie Formule 1 auto’s van Red Bull gelijktijdig op de baan. Verstappen reed in de RB8 uit 2012 en Ricciardo en Coulthard stapten ieder in een eigen RB7 uit 2011, om vervolgens met deze Formule 1-bolides het publiek op vele burn-outs en donuts te trakteren.

Max Verstappen deelde verder handtekeningen uit, gaf interviews en podiumpresentaties en deed in een Aston Martin mee aan de Red Bull Caravanrace. Fans kregen de kans om Max toe te juichen tijdens een speciale circuittour waarbij hij op diverse locaties langs de duinen stopte.

02-Jumbo-racedagen
Max in de RB8 uit 2012

Powered by WPeMatico