Er gloort hoop aan de horizon voor fans van sci-fi serie The Expanse, want de heel goed gewaardeerde serie lijkt een nieuw leven te krijgen. Nadat de serie na drie seizoenen door SyFy gecanceld werd omdat de serie erg veel kostte om te maken en het aantal kijkers niet steeg maar heel langzaam daalde waren de fans in mineur. Net zoals recent het knotsgekke en ook gecancelde Brooklyn Nine-Nine opgepikt werd door NBC nadat Fox er genoeg van had lijkt het er echter op dat Amazon Prime Video het vierde seizoen gaat produceren. CEO Jeff Bezos is namelijk fan, en dat helpt wel.

De deal is nog niet rond, maar als The Hollywood Reporter gelijk heeft zou dat betekenen dat wij ook kunnen blijven genieten van de serie, maar met een interessante twist: we hoeven daarvoor geen Amazon Prime Video te heben. Het bizarre is namelijk dat Netflix de rechten voor de serie heeft in Europa, en als Amazon er voor zou kiezen om de serie op te pikken zou dat betekenen dat ze de concurrent helpen met een goedbekeken (zij het niet meer zo goed als in het eerste seizoen) serie.

Powered by WPeMatico