Precies acht jaar geleden heeft een programmeur vermoedelijk de pizza’s gekocht waar hij het meeste spijt van heeft gehad. Niet omdat er ananas op zat (al is dat reden genoeg #teamnopineapple don’t @ me) maar omdat hij als experiment 10.000 Bitcoins betaalde om die pizza’s te laten bezorgen door Papa John’s. 10.000 Bitcoins is zoals jullie allemaal weten inmiddels flink wat meer waard, namelijk een slordige 83 miljoen dollar.

Dat maakt die twee pizza’s officieel de duurste ooit, en omdat het een mooi ijkpunt is voor Bitcoin als betaalmiddel wordt vandaag door Cryptobros gevierd als Bitcoin pizza dag. Niet dat de prijs van die pizza’s verder niet wordt bekeken: er is zelfs een speciaal Twitteraccount dat elke dag een update geeft over wat de pizza’s gekost zouden hebben tegen de huidige koers.

Powered by WPeMatico