Echte hotspots ontdekken naast de bekende klassiekers: het Louvre, de Eiffeltoren en het Vondelpark? Als er al 876 lokale restaurant tips op Tripadvisor in Amsterdam te vinden zijn, hoe ga je dan ooit die ene perfecte hotspot vinden die helemaal bij jou past?

Blogs doorspitten is een optie, maar dat is tijdrovend en tips van vrienden heb je niet direct bij de hand. Ideaal is een personal city guide voor hotspots, die in staat is de perfecte locaties op een overzichtelijke manier te linken aan jouw persoonlijke interesse.

There’s an app for that! Urban Journalist heeft een nieuwe app uitgebracht (voor nu beschikbaar voor iOS) waarmee je gemakkelijk hotspots van je eigen vrienden, like-minded locals en influencers kunt vinden. Handig voor die volgende stedentrip die je gaat maken.

Meer dan alleen hotspots

Het is een city exploring app waarmee iedereen de tofste en vooral juiste hotspots gaat vinden met behulp van je vrienden. Door op een platform vrienden, gelijkgestemden, locals en influencers te verbinden en te inspireren, helpen gebruikers elkaar aan die voor hen ultieme urban experience. Gebruikers van de app kunnen zelf hun favoriete plekken toevoegen, opslaan en hun ervaringen met vrienden delen. Zo leer je nieuwe steden kennen of herontdek je misschien je eigen stad.

Onder de hotspots vallen restaurants, barren, clubs, goede koffietentjes, boutiques en de mooiste of must-see plekjes in de stad. Geen losse mailtjes, zoeken op Tripadvisor of WhatsApp-berichten met tips, je vindt alles in één platform. Met de nieuwe app kunnen gebruikers:

  • hun favoriete hotspots opslaan in journals & unieke journals per stad delen met vrienden;
  • nieuwe hotspots ontdekken dankzij vrienden en like-minded locals;
  • hotspots waar ze nog naar toe willen gaan opslaan in bucket lists.

Powered by WPeMatico