HTC presenteerde vandaag de HTC U12+, het nieuwste vlaggenschip van de toestelfabrikant. De U12+ is de grootste en stoerste smartphone die het het ooit heeft uitgebracht en beschikt over een kleurrijk 6 inch-scherm met een cinematisch 18:9 widescreen. Het toestel is makkelijker in gebruik dankzij Edge Sense 2 voor intuïtieve interactie met één hand, bijvoorbeeld om foto’s te nemen, de voice assistent te activeren of wat je hem ook maar wilt laten uitvoeren. De belangrijkste functies van de HTC U12+ zijn:

Edge Sense 2

Een nieuwe touch feedback-ervaring verandert de randen van de U12+ in de eenvoudigste en meest intuïtieve methode om je telefoon te gebruiken. Het nieuwe Edge Sense weet welke hand je gebruikt, zodat je altijd in de zijkanten van het apparaat kunt knijpen, er dubbel op kunt tikken of kunt vasthouden en zo foto’s en video’s schiet, inzoomt op een kaart, over het scherm navigeert of welke actie je er ook aan koppelt om uit te voeren.

Dual camera

Hij bevat een van de best beoordeelde dual camera’s: twee camera’s, voor én achter, bieden prachtige, artistieke foto’s met DSLR-achtige bokeh. UltraSpeed Autofocus 2 zorgt ervoor dat je geen moment mist, terwijl HDR Boost 2 ervoor zorgt dat je onder elke lichtomstandigheid de beste foto’s kunt maken.

De hoofdcamera’s beschikken over 2x optische en 10x digitale zoom, zodat je altijd de perfecte close-up kunt vastleggen. Dankzij Sonic Zoom kun je in elke video inzoomen op een bepaald geluid of bepaalde stem, zodat je echt de regisseur bent van de scène. En met one-touch auto zoom lijkt het bijna alsof je Hollywood in je zak hebt zitten. Het werkt zo goed dat de U12+ een DxOMark-score van 103 kreeg, hiermee is het een van de hoogst scorende dual smartphonecamera’s in de industrie.

Liquid Surface

De U12+ heeft een zeer artistiek design met ultradunne randen en nieuwe drukgevoelige knoppen ingebed in een uniek, veranderend kleurenpalet. De kleuruitvoering ‘Translucent Blue’ maakt dat je optimaal geniet van zowel de binnen- als de buitenkant van je telefoon, terwijl ‘Ceramic Black’ zorgt voor een zeer moderne uitstraling. ‘Flame Red’ staat garant voor bijzondere veranderingen in kleurtinten in de meest dynamische look die HTC ooit heeft ontworpen.

Kracht en prestaties

Aanwezig is ook het Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform met X20 LTE. Met standaard 6GB RAM en tot wel 128GB aan opslaggeheugen, heeft de U12+ voldoende power voor de prestaties die je van smartphone mag verwachten. De U12+ is tevens VR-ready voor de Vive Focus (waar beschikbaar) met telefoon- en notificatie-sync, plus mirror-mode om je smartphone te veranderen in een persoonlijk VR-theater.

htc12plus_CeramicBlack_EN

Powered by WPeMatico