Jezelf letterlijk en figuurlijk onderdompelen in luxe – en dan ook nog eens betaalbaar. De jacuzzi ligt vanaf 29 maart in alle winkels en is vanaf 22 maart te bestellen via de eigen lidl-shop. Voor slechts 289,- euro. De jacuzzi is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Lancering

De jacuzzi is door Lidl op een grappige manier gelanceerd met een korte video. Het filmpje neemt lanceringen van nieuwe en bekende tech-producten (denk aan de bekende smartphone launches) op de hak.

Specs

De jacuzzi bevat verder een 360° bubbelstand door 118 jets. De max. instelbare temperatuur is 42°C. De hitteverhoging bedraagt zo’n 1.5 – 2°C per uur Bevat een afstandsbediening, een afdekzeil met ritssluiting en een cijferslot. Hij is automatisch opblaasbaar met ingebouwde pomp. En uiteraard ook incl. filtersysteem en afvoerslang-adapter. De afmetingen zijn: Ø 180 cm en 70 cm hoog. De watercapaciteit is 700 liter en je kan er met 4 personen in zitten.

Extra Jacuzzi’s beschikbaar

Goed nieuws, vandaag 24 mei, komen er weer extra Jacuzzi’s beschikbaar. Ideaal met dat warme weer voor de boeg. Bestellen doe je ze hier. Wees er wel snel bij want op = op.

Powered by WPeMatico