Tinder is nog steeds de koning(in) van het 18+ online daten, maar ideaal is het niet. Niet gek ook dat andere apps als Bumble en Happn populair zijn geworden. Nu zou het vanzelf wel gaan gebeuren dat Tinder voor een bepaalde doelgroep minder populair zou worden, want op een gegeven moment zijn alle mensen die dicht genoeg in de buurt zitten en binnen je leeftijdsgroep vallen gewoon op. Maar wat als je ook matches zou kunnen vinden op basis van de locaties waar je vaak komt?

Dat is het idee achter Happn, eh sorry Tinder Places. tinder maakt voor deze functie gebruik van de plugins van Mapbox en Foursquare, zodat ook alleen de plekken die Foursquare als ‘sociaal’ ziet meegenomen worden. Zo word je dus niet gematcht met mensen die je bij de bank, de dokter of op je werk tegenkomt.

tinder-places

Powered by WPeMatico