De televisies in onze huiskamers worden alleen maar groter, breder en duurder omdat we ook thuis gewoon de beste kijkervaring willen hebben. TV kijken is ook een stukje ontspanning en dat wil je toch zo optimaal mogelijk doen. En dus kies je voor een TV die de mooiste beeldkwaliteit heeft en daarbij een zo groot mogelijk scherm. Maar wat als hij dan even niet aanstaat? Past het dan nog wel in je interieur, hoor je waarschijnlijk je vrouw vragen. Een grote TV valt gewoon meer op, het is een groot zwart vlak als hij uitstaat, en daarmee is het al snel een storend element in de woonkamer. Samsung heeft daar de oplossing voor. En heeft de nieuwe QLED TV voorzien van Ambient Mode.

Met de QLED TV heb je dan nog altijd de mooiste beeldkwaliteit, een lekker groot scherm, en als de TV uitstaat is deze vervolgens perfect te integreren in jouw levensstijl en interieur. Een voorbeeld hiervan zie je goed in de onderstaande afbeelding. Waarbij het niet gelijk opvalt dat er een TV aan de muur hangt.

samsung-ambient

Powered by WPeMatico