De Hue Sync app voor pc en Mac is uit en dat betekent dat je nu al je Hue-lampen kunt laten reageren op films en games die je speelt. Hue Sync zorgt er automatisch voor dat de kleuren van de Hue-lampen in de buurt gesynchroniseerd worden met wat er op je scherm gebeurt, waardoor het allemaal net nog iets beter binnenkomt. Bij muziek analyseert de software zelfs waar de maat zit en zorgt er dan voor dat de lampen op het juiste tempo mee gaan.

Het verhaal komt je misschien bekend voor, want Philips kondigde eerder al een Hue Entertainment-pilot aan met hetzelfde idee. Dat is nu uitgekomen bij het Hue Sync-systeem met deze app. Philips is al jaren bezig om de technologie te verfijnen die samenwerkt met wat er op je beeld verschijnt, maar nu kan iedereen met Hue-lampen dus eindelijk echt aan de slag. Denk er echter wel aan dat de Sync app een andere is dan je huidigie Hue app.

hue-sync-voorbeeld

Powered by WPeMatico