Je weet het misschien niet, maar Netflix heeft vorig jaar comic-maker Millarworld overgenomen en dit project is daar het eerste resultaat van. The Magic Order is een zesdelige miniserie die geschreven is door Mark Millar, de maker van Kick-Ass, Wolverine en Civil War, en wordt geïllustreerd door Olivier Coipel, die eerder ook Thor en Avengers heeft gedaan.

De miniserie gaat over vijf families van tovenaars die in het geheim de wereld beschermen van allerlei kwaden. De trailer laat wel zien wat je kunt verwachten en het ziet er in elk geval gaaf uit. De makers zeggen dat het mensen die met Harry Potter zijn opgegroeid zal aanspreken maar dat het volwassen verhaal het verschil maakt tussen YA fictie en The Magic Order. De eerste uitgave is vanaf 13 juni te krijgen in de betere comic-zaak en hoewel ze het niet expliciet zeggen gaan we er van uit dat dit ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Powered by WPeMatico