Het is een geweldig idee in principe en typisch zoiets dat je in sommige science-fiction films zou zien: een drone-paraplu (of in dit geval parasol) die je automatisch volgt en de regen (of in dit geval de zon) automatisch blokkeert. Briljant. Geef nu. Er is alleen één probleem: het lawaai is oorverdovend. Als je de video hebt gezien op je telefoon zonder geluid ziet er er vast goed (zij het een beejte wiebelig) uit, maar zo snel je audio aan gaat is het alsof er een muggen-orgie gaande is in je oor.

Dat is echt niet te doen, en daar zit meteen het grootste probleem dat alle drones nog hebben met de huidige technologie: ze maken veel te veel lawaai. Zo lang dat niet gefixt wordt zullen alle beelden van drones die achter mensen aan vliegen op oog- (en vooral oor-) hoogte toch echt science-fiction blijven.

Powered by WPeMatico