Ferrari’s zijn van nature al exclusief, maar als je onderdeel wilt worden van het XX-programma moet je toch wel van heel goeden huize komen. Vaak letterlijk, trouwens. De eerste Ferrari FXX werd in samenwerking met Michael Schumacher gemaakt en sindsdien zijn er maar een heel beperkt aantal mensen die hebben mogen meedoen aan het ontwikkel-programma voor cliënten. Lang verhaal kort: die kun je als normale mens gewoon niet krijgen. Of toch?

Er staat een 2016 FXX-K met Evo upgrade te koop via Knight International, De prijs is op aanvraag (want als je het moet vragen etc., etc.) maar ga er maar van uit dat het wat moet opbrengen, aangezien de gelukkigen die ‘m mochten kopen allemaal meer dan 2 miljoen euro hebben moeten betalen voor dat privilege. Daar komt nog bij dat dit het model was waarmee de auto werd gepresenteerd, dus het is een uniek stukje Ferrari-historie. Begin de creditcards dus maar te slijpen.

ferrari-fxx-k-1

Powered by WPeMatico